Topman LCI Technology stapt per direct op

Bestuursvoorzitter Sam Asseer stapt per direct op bij het in surséance verkerende automatiseringsbedrijf LCI Technology.

Eind oktober werd duidelijk dat de automatiseerder in financiële problemen was geraakt door 'grootschalige fraude' bij zijn Oostenrijkse dochteronderneming CCW. De dochter noteerde een gat in de begroting van dertig miljoen gulden. Eerder werd bekend dat Willem Nijboer het roer van Asseer als bestuursvoorzitter van LCI zou overnemen. Nijboer is afkomstig van de Bank of America, waar hij regiomanager Benelux was. Asseer zou zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van de Smartpen.
 
Volgens het Brabants Dagblad stond de wijze waarop Asseer tot vorige week leiding gaf bekend als 'management by terror', zoals een ex-personeelslid het omschrijft. "Sam Asseer weet zo te handelen dat de problemen in Oostenrijk ontstaan, maar wel door hem zijn veroorzaakt." Onafhankelijk van elkaar vertellen diverse ex-werknemers soortgelijke verhalen, aldus het Brabants Dagblad, dat tevergeefs heeft getracht Asseer voor een reactie aan de telefoon te krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-19T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.