Imtech krijgt 'Hart voor ICT'

Het installatiebedrijf Imtech wil een integrator in informatie- en communicatietechnologie worden. Maar waarin uit zich dat dan? Directeur Hans van Happen van Imtech ICT ziet vooral kansen liggen aan de it-infrastructurele kant.

Imtech is het voormalige, beursgenoteerde Internatio-Müller dat zich tegenwoordig volledig richt op technische dienstverlening.
 
Internatio-Müller is van huis uit een handelshuis. Vorig jaar besloot het zich volledig toe te leggen op technische dienstverlening. Het verkocht de farmaceutische en chemische activiteiten, waardoor het sindsdien over een volle oorlogskas beschikt. Afgelopen oktober besloot het voortaan door te gaan onder de vlag van Imtech, de overgebleven technische divisie.
 
In een nieuwe campagne 'Hart voor Techniek' presenteerde het 'nieuwe' Imtech zich als Europese systeemintegrator in informatie- en communicatietechnologie, industriële automatisering, systeemtechnologie en - van oudsher het specialisme - installatietechniek (elektrotechniek en werktuigbouw).
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in de van 23 november 2001.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-22T00:00:00.000Z Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.