ADP verkoopt zijn divisie Flex aan CTB

ADP Nederland, vooral bekend als leverancier van systemen voor salarisverwerking, heeft zijn divisie Flex Software & Services verkocht aan CTB Holding.

ADP heeft besloten zich terug te trekken uit de dienstverlening aan uitzendbureaus. Flex pas daardoor niet langer binnen de strategie, aldus het bedrijf. Flex Software &
Services zal in de loop van 2002 verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor van CTB te Ede. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.
 
ADP Nederland heeft bijna vijfhonderd werknemers en regelt de loonstroken voor ruim 900 duizend Nederlanders. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 125 miljoen gulden per jaar. ADP Nederland is een dochter van Automatic Data Processing.
CTB Holding heeft momenteel circa 160 personeelsleden in dienst en haalde vorig jaar een een omzet van ruim 28 miljoen gulden. CTB richt zich op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van software voor de bouwnijverheid, de uitzend- en detacheringsbranche. Zij verzorgt eveneens voor deze branches de loon- en salarisverwerking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-21T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.