PinkRoccade werkt samen met BT Ignite

PinkRoccade en BT Ignite tekenden gisteren een intentieverklaring voor een samenwerking in Nederland en de rest van Europa. Onderdeel van de voorgenomen samenwerking is de outsourcing van het PinkRoccade Megaplex-netwerk naar BT Ignite.

Opmerkelijk, omdat PinkRoccade als regel juist diensten uitvoert voor een bedrijf dat wil 'outsourcen'. Volgens Henk Bosma, voorzitter van de concerndirectie van PinkRoccade, is de reden voor de stap 'de huidige schaal van onze netwerkactiviteiten. Via outsourcing kunnen we zowel op het gebied van flexibiliteit als op het gebied van schaalgrootte beter inspelen op de groei van onze dienstverlening'.
 
Volgens topman Neil Rogers van BT Ignite Solutions is de outsourcing 'de eerste stap in een meerjarig partnership. Door de nauwe samenwerking met PinkRoccade kan BT Ignite een sterk uitgebreid portfolio aan it- en communicatiediensten bieden aan onze klanten in Nederland'.
 
PinkRoccade levert behalve aan de overheid, de sociale zekerheid en de gezondheidszorg ook it-diensten aan verzekeraars en de financiële markt. Het bedrijf realiseerde in 2000 een omzet van 650 miljoen euro en telt ruim achtduizend medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-30T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.