Ordina samen met papiermaker Kappa Packaging

Automatiseerder Ordina heeft gisteren een intentieverklaring getekend voor samenwerking met papiermaker Kappa Packaging.

Onderdeel van de strategische alliantie is de overname door Ordina van ict-dochter Boardware en het door haar ontwikkelde bedrijfssoftware (erp) systeem Cobis.
 
Ordina gaat het systeem beheren en toepassen op het logistieke traject bij Kappa Packaging en bij andere gegadigden in de groeiende verpakkingsindustrie. Het Cobis-systeem is volgens beide partijen 'het enige bedrijfsbrede erp-systeem voor het totale logistieke traject in de verpakkingsindustrie'. Boardware telt achttien werknemers.
 
Kappa Packaging is in Europa actief op het gebied van de productie, ontwikkeling en verkoop van verpakkingspapier, massief karton en grafisch en specialiteitenkarton. Kappa Packaging richt zich vooral op het business-to-business segment van de verpakkingsmarkt. Met ongeveer zeventienduizend medewerkers, honderd vestigingen verspreid over zeventien Europese landen behaalt het concern een omzet van ruim drie miljard euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-12-07T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.