Managed hosting door True

Linux-bedrijf Stone-IT maakt doorstart

 

Drie Nederlandse Linux-bedrijven Stone-IT, 1a First Alternative en Linvision beginnen gezamenlijk een nieuwe organisatie.

Daarmee is de doorstart van het begin deze maand failliet verklaarde Stone-IT een feit. Het Delftse Linvision neemt de boedel en vijf van de dertien medewerkers over van het Linux-bedrijf uit Bilthoven.
 
Het gecombineerde bedrijf gaat verder onder de drie oorspronkelijke namen. Volgens woordvoerders Martijn Smit van Stone-IT en Martijn Brizee van Linvision kunnen de drie gezamenlijk de ict-markt bedienen met op Linux-gebaseerde producten en diensten.
Linvision implementeert netwerkinfrastructuur voor met name onderzoeksinstellingen van universtiteiten en van grote bedrijven. Stone-IT zal zich in de nieuwe opzet richten op het leveren van maatwerk voor de grotere bedrijven uit het MKB. 1a First Alternative voorziet de kleinere bedrijven van servers.
De doorstart van het failliete Stone-IT wordt vrijdagochtend officieel bekend. De drie bedrijven samen hebben zo'n 18 arbeidsplaatsen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/149384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.