Linux-bedrijf Stone-IT maakt doorstart

Drie Nederlandse Linux-bedrijven Stone-IT, 1a First Alternative en Linvision beginnen gezamenlijk een nieuwe organisatie.

Daarmee is de doorstart van het begin deze maand failliet verklaarde Stone-IT een feit. Het Delftse Linvision neemt de boedel en vijf van de dertien medewerkers over van het Linux-bedrijf uit Bilthoven.
 
Het gecombineerde bedrijf gaat verder onder de drie oorspronkelijke namen. Volgens woordvoerders Martijn Smit van Stone-IT en Martijn Brizee van Linvision kunnen de drie gezamenlijk de ict-markt bedienen met op Linux-gebaseerde producten en diensten.
Linvision implementeert netwerkinfrastructuur voor met name onderzoeksinstellingen van universtiteiten en van grote bedrijven. Stone-IT zal zich in de nieuwe opzet richten op het leveren van maatwerk voor de grotere bedrijven uit het MKB. 1a First Alternative voorziet de kleinere bedrijven van servers.
De doorstart van het failliete Stone-IT wordt vrijdagochtend officieel bekend. De drie bedrijven samen hebben zo'n 18 arbeidsplaatsen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-12-13T00:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.