EBay gestart met Nederlandse site

EBay is gestart met een volledig op Nederland toegespitste site. Daartoe zijn de lokale activiteiten van iBazar.nl overgenomen.

De wereldwijde marktleider in online veilingen, die jaarlijks via zijn sites voor een bedrag van 5 miljard dollar aan objecten koopt en doorverkoopt, zegt Nederland als een strategische ontwikkelingsmarkt te beschouwen. "Nederlanders zijn fanatieke verzamelaars en handelaren die graag gebruik maken van de vele en vooral internationale mogelijkheden die het internet biedt," aldus vice president Michael van Swaaij van eBay Europe.
 
Via de op Nederland toegespitste site van eBay kan net als op de andere landensites van eBay een uitgebreid assortiment producten worden verhandeld, zoals pc's, kunst en auto's. De voormalige leden van iBazar hebben de mogelijkheid gekregen hun gegevens mee te laten verhuizen naar de nieuwe eBay-site. Ze gaan daarmee onderdeel uitmaken van de 37,6 miljoen leden die eBay wereldwijd telt. EBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt op dit moment zeventien medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-01T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.