CMG's mobiele divisie ligt weer op koers

CMG's Wireless Data Solutions koerste de laatste zes maanden van vorig jaar weer aan op winst. In de eerste helft van vorig jaar schreeft het bedrijf nog rode cijfers.

Dit blijkt uit berichten van de it-nieuwsdienst Computerwire. Volgens de Engelse CMG-woordvoerder Tony Richards wijken de prestaties van de draadloze divisie niet veel af van de voorspellingen die eerder dit jaar werden afgegeven. Daarbij werd de verwachting uitgesproken dat CMG's Wireless Data Solutions over het tweede half jaar van 2001 winst zou boeken, in vergelijking met een verlies van 32,6 miljoen dollar over de eerste maanden van vorig jaar.
 
Veel zou afhangen van de vraag van de klanten en dan in het bijzonder de mobiele operators, die hun messaging systemen zouden moeten opwaarderen met het oog op de toenemende drukte rond de feestdagen. In december wist CMG een order voor de opwaardering van een messaging systeem binnen te slepen van DiGi, een Maleisische dochter van het Scandinavische telecomconcern Telenor A/S. Bovendien werd CMG in juli vorig jaar verkozen tot technologieprovider van Canada's eerste intercarrier messaging service.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-04T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.