CSS overweegt extra gedwongen ontslagen

Automatiseerder CSS heeft over het afgelopen jaar een winstdaling moeten incasseren naar 16,5 miljoen euro. Over 2000 wist CSS nog 19,1 miljoen euro over te houden.

Ondanks de terugval van de winst, is het resultaat van CSS overeenkomstig de verwachtingen die het bedrijf vorig jaar november uitsprak. De omzet van CSS steeg naar 211,7 miljoen euro, vergeleken met 177,8 miljoen euro over 2000. Vooral de telecomdienstverlening was verantwoordelijk voor de groei van de omzet.
 
Voorlopig is CSS nog niet uit de zorgen. Volgens bestuursvoorzitter Jan Vlasveld moet er alsnog gesaneerd worden vanwege de aanhoudend slechte marktomstandigheden. Daarbij worden gedwongen ontslagen, ongeveer tussen de twintig of dertig personeelsleden, niet uitgesloten. De rest moet via natuurlijk verloop de automatiseerder aan extra kostenbesparingen helpen.
 
Voor dit jaar verwacht CSS ongeveer een gelijkblijvende nettowinst. Daarbij rekent de automatiseerder erop dat de resultaten in de tweede helft van het jaar weer zullen aantrekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-27T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.