Verliezen van T-Online worden minder

De Duitse internetaanbieder T-Online, de grootste isp van Europa, heeft in het vierde kwartaal zijn operationele verliezen zien verminderen.

Tegelijk werd ook een stijging van de omzet genoteerd, overigens geheel volgens de verwachtingen van de beursanalisten. Het nettoverlies in het vierde kwartaal bedroeg 132,4 miljoen euro. Dat is 15,7 procent minder dan in het vierde kwartaal van het vorige boekjaar. De omzet steeg met 29,9 procent ten opzichte van een jaar geleden, tot 330,6 miljoen euro.
 
Het operationele verlies (ook wel Ebitda genoemd) daalde nog veel forser, namelijk met 54 procent ten opzichte van een jaar eerder. Ook was de 31,27 miljoen euro operationeel verlies in het vierde kwartaal beter dan de 34,8 miljoen euro Ebitda-verlies die in het derde kwartaal werd geboekt. De positieve ontwikkeling is volgens T-Online, waarin Deutsche Telekom een meerderheidsbelang heeft, met name te danken aan de binnenlandse resultaten. In Duitsland noteerde het bedrijf een Ebitda-winst van 24,8 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-22T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.