Versatel weet nettoverlies te beperken

Telecom-leverancier Versatel heeft het nettoverlies over het afgelopen eerste kwartaal weten te beperken tot 84,4 miljoen euro.

Over dezelfde periode vorig jaar bedroeg het verlies van het schuldenbelaste Versatel nog 131,2 miljoen euro. Het telecombedrijf wist over de eerste drie maanden van dit jaar een 9 procent hogere omzet te boeken naar 67,5 miljoen euro.
 
Ceo Raj Raithata gaf als verklaring voor de verbeterde resultaten dat Versatel de afgelopen periode veel tijd heeft besteed aan het stroomlijnen van zijn activiteiten. Bovendien blijft volgens hem de vraag naar spraakservices, die ongeveer voor de helft van de omzet van Versatel zorgen, op niveau. Toch verklaarde Raithata dat het economisch klimaat waarin zijn bedrijf moet opereren, uitdagend blijft.
 
Versatel had eind 2001 een schuldenlast van 184 miljoen euro. Door de rentelasten en de negatieve wisselkoerseffecten, werd het nettoverlies over de eerste drie maanden voor 11,7 miljoen euro extra naar beneden getrokken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-07T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.