ICT Automatisering rekent op lager resultaat

ICT Automatisering rekent erop dat de omzet en winst over het eerste half jaar lager zal uitvallen dan over de eerste zes maanden van 2001.

De automatiseerder gaat uit van een nettowinst van 2,8 miljoen euro op een omzet van 38,1 miljoen euro. Oor het gehele jaar rekent ICT op een omzet van 84,4 miljoen euro en een nettowinst van 10,2 miljoen euro.
 
Volgens het bedrijf hebben de budgetten bij de afnemers het eerste kwartaal onverminderd onder druk gestaan, maar zijn er wel tekenen van herstel zichtbaar. De snelheid en de mate van dit herstel is bij ICT met name afhankelijk van het segment Consumenten Systemen en Multi Media (Csmm), waarvoor de investeringsbereidheid sterk afhankelijk is van het consumentenvertrouwen.
 
ICT heeft verder laten weten dat de samenvoeging van ICT Telecom, ICT Office en de afdeling Professionele Systemen in Industrie (PSI) in de divisie ICT Solutions volgens plan verloopt. Het concern kan hierdoor gemakkelijker de gewenste schaalgrootte bereiken en bovendien beter kosten besparen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-23T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.