J.D. Edwards haalt opnieuw betere resultaten

Bedrijfssoftwarespecialist J.D. Edwards boekte in het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2002 een beter operationeel resultaat dan een jaar eerder.

De omzet over het op 30 april afgesloten tweede kwartaal bedroeg 223,6 miljoen dollar, ofwel 1,7 miljoen dollar meer dan een jaar geleden. De nettowinst bedroeg 3,5 miljoen dollar, waar een jaar eerder nog sprake was van een nettoverlies van 7,5 miljoen dollar.
 
"J.D. Edwards heeft het in het tweede kwartaal in diverse sectoren goed gedaan", zei president-directeur Bob Dutkowsky. "De inkomsten uit licenties en diensten groeiden opnieuw, de pro forma winst steeg met 165 procent ten opzichte van het afgelopen jaar en we hebben vijftig miljoen dollar in investeringen en contanten toegevoegd aan de balans. Het is het derde opeenvolgende kwartaal dat J.D. Edwards betere resultaten laat zien dan verwacht. Een bewijs dat ons businessmodel werkt."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-24T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.