Triple P ziet kwartaalwinst teruglopen

Triple P, met een notering aan de Amerikaanse Nasdaq, heeft over het tweede kwartaal van 2002 een nettowinst behaald van 0,1 miljoen euro, tegen een winst van 1 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar.

Triple P verwacht voor de tweede helft van 2002 'een aanhoudende terughoudendheid in de markt ten aanzien van ict-investeringen'. Wel zal het tweede halfjaar van 2002 winstgevend worden afgesloten, zo voorspelt het bedrijf, hoewel de nettowinst die beschikbaar komt voor gewone aandeelhouders voor de rest van 2002 naar verwachting lager zal zijn dan in 2001. Bij de presentatie van de cijfers over het eerste kwartaal stelde Triple P nog dat de nettowinst beschikbaar voor gewone aandeelhouders voor de rest van 2002 gelijk zou zijn aan dat van 2001.
 
De omzet daalde met 6 procent tot 24,2 miljoen euro. Deze afname werd vooral veroorzaakt door een lagere omzet uit diensten gerelateerd aan ict-infrastructuurprojecten. Die daalde met 2 miljoen euro. De omzet van systemen steeg met 0,4 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-09T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.