Verlies Centric KSI loopt verder op

Centric KSI leed over de eerste helft van 2002 een verlies van bijna 2,25 miljoen euro, ongeveer 12,5 procent meer dan in de eerste zes maanden van vorig jaar.

Vorig jaar noteerde de ict-dienstverlener, die een jaar geleden ontstond uit een fusie van Centric Holding en KSI, over het eerste halfjaar een verlies van bijna twee miljoen euro. Centric KSI schrijft de daling van het resultaat toe aan de onzekere marktsituatie en de teruggelopende vraag naar ict-dienstverlening.
 
Met name KSI Nederland (consultancy, softwareontwikkeling en e-learning) had een negatieve invloed op de omzetontwikkeling en het resultaat. In belangrijke segmenten bleven nieuwe opdrachten uit, waardoor de bezettingsgraad onder druk bleef. Activiteiten in de telecomsector vielen nagenoeg geheel weg. Voor de tweede helft van dit jaar voorziet Centric KSI geen herstel van de marktsituatie, waardoor 'verdere kostenreducerende maatregelen noodzakelijk worden geacht'.
 
De omzet van Centric KSI daalde in de eerste zes maanden van 38,2 miljoen euro vorig jaar tot 28,9 miljoen euro in 2002.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-27T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.