Derde kwartaal Veritas beter dan verwacht

Het lijkt erop dat opslagspecialist Veritas uit het dal klimt. Het derde kwartaal werd eind september afgesloten met een nettowinst van 36 miljoen dollar.

Een jaar geleden moest over diezelfde periode nog een verlies van 162 miljoen worden geïncasseerd. De omzet kwam de afgelopen drie maanden uit op 366 miljoen dollar, 7 procent meer dan een jaar geleden toen 340 miljoen dollar werd geboekt.
 
Voor het vertrek van financieel-directeur Kenneth Lonchard heeft ceo Gary Bloom nog geen oplossing gevonden. Lonchard moest weg toen bekend werd dat hij over zijn opleiding had gelogen. In een toelichting op de cijfers benadrukte Bloom dat Lonchard ondanks het niet hebben van een 'Harvard-opleiding' zijn werk altijd naar behoren heeft gedaan. Het gebeuren heeft echter wel het vertrouwen in de onderneming beschadigd en men onderzoekt nu of de overige topfunctionarissen eveneens hebben gelogen over hun opleidingsniveau. Eind dit jaar hoopt Bloom een nieuwe cfo te hebben gevonden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-22T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.