Cijfers Borland gaan tegen trend in

Borland gaat met een omzet- en winststijging tegen de algemene trend in de ict-sector in. De omzet van Borland stijgt in het derde kwartaal met 10 procent tot 60,7 miljoen dollar.

Een jaar geleden bedroeg de omzet nog 55 miljoen dollar. De winst ging er nog meer op vooruit, met 45 procent, tot 4,5 miljoen dollar. Het bedrijf wijst er zelf op dat het al om zijn tiende opeenvolgende winstgevende kwartaal gaat.
 
Opvallend is de stijging van 7 procent van de inkomsten uit licenties. De omzet uit producten liep op tot 50,3 miljoen dollar. Volgens ceo Dale Fuller tonen de resultaten aan dat bedrijven er vertrouwen in kunnen hebben dat Borland er ook in de toekomst nog zal zijn. Borland investeert intussen fors in zijn eigen toekomst. Drie weken geleden nam het twee bedrijven over, het Zweedse Boldsoft en het Amerikaanse Starbase Corporation. Beide overnames moeten Borland een breder productgamma geven om de hele levenscyclus van een toepassing te bestrijken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.