Cisco houdt omzet op peil over eerste kwartaal

Cisco Systems boekt over het fiscaal eerste kwartaal van 2003, dat eindigde op 26 oktober 2002, een omzet van 4,8 miljard dollar. Dat is gelijk aan de omzet over het afgelopen vierde kwartaal.

De omzet steeg met 9 procent vergeleken met de 4,4 miljoen over het eerste kwartaal een jaar eerder. De nettowinst bedroeg 618 miljoen dollar, een forse stijging vergeleken met een verlies van 268 miljoen over hetzelfde kwartaal vorig jaar. Het was evenwel minder dan de 772 miljoen winst die Cisco behaalde over het voorafgaande kwartaal.
 
Tijdens het fiscaal eerste kwartaal van 2003 rondde Cisco de overname van AYR Networks af. Met de koop van het bedrijf was een bedrag gemoeid van 97 miljoen dollar.
 
Ceo John Chambers is vol vertrouwen: "Ondanks de slechte markt hebben we een goed kwartaal gedraaid. Door ons toe te leggen op de factoren die we kunnen beïnvloeden, zien we drastische toenames in de winstcijfers en de marktaandelen. We zijn klaar voor een opleving van de markt zodra die zich aandient."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-11-07T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.