Océ via overname aanwezig in Mexico

Océ heeft het Mexicaanse printbedrijf GE Access Printing Solutions overgenomen.

Het Mexicaanse bedrijf, dat eerst in het bezit was van GE Capital Information Technology Solutions, wordt omgedoopt tot Océ Mexico. Voorheen fungeerde de onderneming al als distributiepartner van Océ. Daarbij werden de productieprinters en groot-formaat printers van het Nederlandse print- en copierconcern op de markt gebracht en geserviced. Océ Mexico gaat zich toeleggen op het leveren van een groot aantal digitale printoplossingen voor zowel Mexicaanse als multinationale zakelijke klanten.
 
Volgens bestuursvoorzitter Rokus van Iperen van Océ is er op de Mexicaanse markt sprake van een toenemende vraag naar Océ's producten. "Met deze overname zijn we in staat onze oplossingen rechtstreeks op de markt te brengen. Bovendien kunnen we onze multinationale klanten uit de VS en Europa, die tevens op de Mexicaanse markt opereren, nu rechtstreeks bedienen."
 
Océ zal in Mexico een complete reeks printers, software en services op de markt brengen. Daaronder vallen onder meer transactie enprint-on-demandoplossingen, technische document oplossingen voor deengineering-markten, en printoplossingen voor gebruik in kantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-04T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.