Sun praat met gebruikers Solaris-op-Intel

Hoewel Sun Microsystems blijft zwijgen over haar plannen voor het Solaris-besturingssysteem op Intel-servers, wil ze nu wel luisteren naar de gebruikers.

Toen Sun onlangs bekend maakte dat de presentatie van versie 9 van het besturingssysteem werd uitgesteld met onbepaalde tijd, en de onderneming verder niets wilde zeggen over de plannen voor Solaris-op-Intel, vatten veel gebruikers dat op als een teken dat de x86-versie van het systeem in feite als 'niet-meer-bestaand' mag worden beschouwd. In de gebruikersgemeenschap ontstond veel onrust en vervolgens boosheid toen Sun weigerde meer commentaar te geven.
 
Het lijkt er nu op dat Sun toch weer 'on speaking terms' wil komen met de gebruikers. Het bedrijf heeft enkele vertegenwoordigers van de gebruikersgemeenschap uitgenodigd om te praten over hun angstige vermoedens. Opmerkelijk is echter dat Sun geen enkele poging doet om te ontkennen dat Solaris-op-Intel in feite de nek is omgedraaid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-14T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.