Microsoft start partnerprogramma Pocket PC

Microsoft wil met een speciaal partnerprogramma de banden met ontwikkelaars en andere partners voor zijn Pocket PC handheld stevig aanhalen.

Dit meldt onder meer The Wall Street Journal. De zogeheten Mobility Partner Avisory Council gaat deze week van start en is bedoeld om partnerbedrijven voor de Pocket PC-software technisch en financieel te ondersteunen. Het nieuwe programma bouwt voort op Microsofts bestaande Mobility Solutions Partner Program.
 
In het nieuwe partnerprogramma gaat Microsoft nauw samenwerken met in totaal 110 partners, waaronder ontwikkelaars, verkopers van hardware en software en andere leveranciers van specifieke oplossingen, zoals Cap Gemini Ernst & Young.
 
De introductie van het partnerprogramma komt op het moment dat de concurrentiestrijd tussen Microsoft enhandheld-marktleider Palm verder wordt opgevoerd. Vorig jaar oktober introduceerde Palm al een reeks wereldwijde programma's, waarin meer technische en marketingondersteuning wordt geboden aan samenwerkende softwareontwikkelaars.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-01-30T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.