Dell presenteert nieuwe zakelijke servers

Dell heeft zijn ambities op de zakelijke markt nog eens benadrukt met de introductie van een tweetal nieuwe enterprise servers.

Het krachtigste model van de twee, de PowerEdge 4600 is uitgerust met een of twee Intel Xeon processoren met een topsnelheid van 2,2 Gigahertz en een interne opslagcapaciteit van 730 Gigabyte. Het is de eerste Dell-server die is uitgerust met ServerWorks' Grand Champion HE System. Met deze I/O-chipset kunnen de prestaties van het de PowerEdge verder worden opgeschroefd.
 
Het startmodel, de low end PowerEdge 1650 server, bevat een tweetal Pentium III processoren met maximaal 4 Gigabyte geheugen. De server is behalve voor documentverwerking enprint serving speciaal ontworpen voor webhosting.
 
Beide servers zijn voorzien van Dells OpenManage systeemmanagement tools. Voor onderhoud op afstand zijn de PowerEdge 4600 en 1650 beschikbaar met de Drac IIIremote assistent card. De servers draaien op de besturingsystemen Red Hat Linux 7.2, Windows NT 4.0, Windows 2000 Server en Windows 2000 Advanced Server.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-19T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.