Dell start op Europese draadloze markt

Dell gaat zich begeven op de Europese gprs-markt. In een samenwerking met de Britse bedrijven Cellnet en One2One, start de Amerikaanse computerproducent vanaf maart de levering van laptops en servers die geschikt zijn voor draadloze toepassingen.

Dell is van plan zijn TruMobile-gprs over geheel Europa op de markt te gaan brengen, als er tenminste geschikte partners voor het draadloze programma kunnen worden gevonden. Dell introduceerde het 'draadloze' TruMobile-merk ongeveer achttien maanden geleden, maar is daarbij tot dusverre niet verder gegaan dan het integreren van 802.11b draadloze lan-connecties in zijn notebooks.
 
De reden waarom Dell nu in Europa zijn draadloze ambities uitbreidt, heeft volgens het computerconcern te maken met de voorsprong die Europa op deze markt heeft op de Verenigde Staten.
 
Dell gaat zijn draadloze producten-portefeuille aanbieden aan zakelijke gebruikers die vervolgens worden verbonden met Cellnets mobiele netwerk. Daarnaast biedt Dell zijn producten samen met One2One aan als asp-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-13T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.