Magnus sluit Filippijnse Sap-joint venture

Magnus gaat samen met systeemintegrator Questronix op de Filippijnen Sap-software en -producten aan het midden- en kleinbedrijf aanbieden.

De joint venture die beide bedrijven hiervoor hebben opgericht, Team Synergia, is door Sap aangewezen als value added reseller (var). De combinatie gaat de zakelijke markt op de Filippijnen onder meer voorzien van mySap-licenties, ondersteunende services en hardware.
 
Magnus is wereldwijd inmiddels in acht landen actief, waaronder met name ook in het Verre Oosten. Het Filippijnse Questronix, dat is opgericht in 1987, is een lokaal opererende systeemintegrator en marktleider in hetresellenvan RS/6000-systemen. Team Synergia gaat zijn Sap-producten verkopen aan kleine en middelgrote ondernemingen in onder meer de industriële, financiële en transportsector.
 
Met de joint venture worden de hardware-activiteiten van Questronix en consultancy-activiteiten van Magnus in elkaar geschoven. Daardoor is Team Synergia in staat omend-to-end oplossingen aan te bieden. Ondanks de huidige economische tegenwind, verwacht managing director Michael Dionisio van Team Synergia een goed eerste jaar voor zijn nieuwe bedrijf: "De tijdelijke inzinking van de vraag biedt ons de gelegenheid een goede infrastructuur aan te leggen, zodat we een sprint kunnen trekken zodra de marktcondities weer aantrekken."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-14T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.