Gateway bespeurt stijging in verkoop pc's

Het vorig jaar veel geplaagde Gateway signaleert over het eerste kwartaal een beter dan verwachte verkoop van zijn pc's.

Volgens ceo Ted Waitt liggen de omzetten normaal gesproken 10 procent lager vergeleken met het vierde kwartaal, dat wordt opgestuwd door de eindejaarsinkopen.
 
Maar volgens Waitt verkoopt Gateway inmiddels wekelijks meer pc's dan over het eerste kwartaal gebruikelijk is. "We zien een toename in het winkelbezoek, in bestellingen via de telefoon en via het web." Over hoe groot de toename precies is, deed Waitt geen uitspraken.
 
Vorige maand kreeg de beurskoers van Gateway nog een tik van 22 procent toen de pc-producent meldde dat de verkopen over het vierde kwartaal lager zouden uitkomen dan verwacht. Volgens ceo Waitt bekijkt Gateway of het dedirect selling-portefeuille kan uitbreiden met andere digitale producten, zoals muziekapparatuur en camera's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

De groei kan nooit zo groot zijn als die van MyCom.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-20T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.