Verisign sluit deal met grote it-spelers

Verisign gaat zijn authenticiteits- en betalingstechnieken leveren aan een aantal it-zwaargewichten die het integreren in hun internetservices.

Tot de groep van bedrijven waaraan VeriSign zijn diensten gaat leveren, behoren IBM, Microsoft, Oracle, Sun, Bea, Hewlett-Packard en WebMethods. Met de internetservice-software van deze bedrijven kunnen online transacties, zoals het boeken van reizen en het afsluiten van verzekeringen, worden geautomatiseerd.
 
De zekerheid dat de gegevens van de gebruikers op een juiste en betrouwbare wijze worden verwerkt, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van de online services.
 
Via de deals die Verisign met de it-spelers sluit, kunnen software-ontwikkelaars veel gemakkelijker de authenticiteits- en andere e-commercefuncties toevoegen aan de internetservices. Op dit moment heeft Verisign al een gezamenlijk marketing- en technologie-overeenkomst met IBM. Daarbij levert IBM zijn Tivoli Policy Director en Verisign zijn online infrastructuur services, waardoor e-commerce-bedrijven betrouwbare online transacties kunnen leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-20T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.