CA tracht de gemoederen te bedaren

Computer Associates heeft op een inderhaast belegde persconferentie getracht de verhalen over liquiditeitsproblemen te ontzenuwen.

Via de pers probeerde CA's president-directeur Sanjay Kumar de beleggers gerust te stellen, maar dat is hem onvoldoende gelukt. De koers van CA daalde met nog eens 15 procent. Aanleiding voor de persconferentie was het verschijnen van een rapport van Bloomberg dat vraagtekens plaatste bij de hoogte van de schulden van CA en de hoeveelheid liquide middelen.
 
Volgens Kumar bevatte het rapport fouten en was het misleidend. "We hebben geen liquiditeitsproblemen", sprak hij. "We beschikken over ruim voldoende cash en krijgen ook genoeg geld binnen uit onze bedrijfsactiviteiten om aan al onze verplichtingen te voldoen."
 
Computer Associates, de op-drie-na-grootste softwareleverancier ter wereld, is momenteel onderwerp van onderzoek door de Amerikaanse beurswaakhond SEC, omdat het bedrijf mogelijk zijn financiële cijfers op een discutabele manier heeft gepresenteerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-25T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.