Microsoft stelt .Net-serversoftware weer uit

Microsoft stelt voor de tweede keer de releasedatum van de Windows .Net-serverproducten uitgesteld. Gedeeltelijk vanwege het 'Trustworthy Computing'-initiatief van Bill Gates.

De Windows .Net-server software, die de Windows 2000 server-producten moet gaan vervangen, zal op z'n vroegst in de tweede helft van dit jaar aan de wereld worden gepresenteerd. In eerste instantie was het de bedoeling dat de software eind vorig jaar op de markt werd gebracht; dat werd eerder al uitgesteld tot de eerste helft van 2002 en nu dus nóg een half jaar.
 
Volgens Bob O'Brien, de baas van de Windows .Net-server-divisie, is de extra vertraging vooral noodzakelijk om de software-ontwikkelaars van Microsoft de kans te geven de prestaties van het product te 'fine tunen'. Maar hij geeft toe dat het inmiddels beroemde memo van Bill Gates over 'Trustworthy Computing' ook een rol heeft gespeeld. In dat schrijven verplicht de grote roerganger van Microsoft alle medewerkers om veiligheid en bedrijfszekerheid van de software de allerhoogste prioriteit te geven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-04T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.