Citrix: Bedrijfsapplicaties via internet

Citrix lijkt definitief gewonnen voor de webbrowser als het centrale koppelstuk om van waar dan ook via internet toegang te krijgen tot bedrijfsapplicaties.

Totnogtoe ontwikkelde de middleware-specialist een reeks interfaces op het niveau van de applicatieserver. Op die manier zijn back-end toepassingen - bijvoorbeeld via een webbrowser - op te roepen vanaf onder meer notebooks en handhelds.
 
Toch stopt integratie niet bij de simpele compatibiliteit met een browser. Het scala aan applicaties op een overzichtelijke manier bundelen in één portaalsite, is een andere kwestie. Daarom lanceerde Citrix op de CeBIT zijn project 'South Beach'. Dit krijgt nu vaste vorm als 'Nfuse Elite Acces Portal'. Het reeds bestaande Nfuse-aanbod krijgt tegelijk het oldtimer-logo 'Nfuse Classic'. Behalve browsertoegang tot client/server-applicaties zouden met South Beach gepersonaliseerde links naar webcontent en -diensten mogelijk zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-13T00:00:00.000Z Redactie Vnunet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.