Versatel sluit deal met ECT en Initial Varel

Het schuldenbelaste Versatel gaat Europe Container Terminals en de particuliere alarmcentrale Initial Varel aansluiten op het glasvezelnetwerk.

Met de beide overeenkomsten is een bedrag gemoeid van in totaal 1,4 miljoen euro. Versatel gaat drie locaties van ECT in Europoort aansluiten op haar eigen glasvezelnetwerk. Dit contract heeft een duur van één jaar. Aan de Amsterdamse vestiging van Initial Varel Alarcentraleservice levert Versatel veertien isdn-30-bundels. Dit contract loopt drie jaar.
 
Versatel maakte onlangs bekend dat het via een terugkoopdeal met zijn obligatiehouders surséance van betaling hoopt af te kunnen wenden.
 
Over 2001 boekte de telecommer een verlies van 387,6 miljoen euro. Over 2000 werd nog een verlies van 421,3 miljoen euro geleden. De omzet nam over 2001 toe met 41 procent naar 256 miljoen euro. Over 2000 was dat nog 181 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-26T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.