HP benoemt Compaq-man als directeur

Vooruitlopend op de fusie heeft HP bekendgemaakt dat het Compaq-directeur Howard Elias de leiding wil geven over de nieuwe Network Storage Solutions-groep.

Opmerkelijk is dat Elias bij Compaq niets te maken heeft met data-opslag. Hij is er de baas over de Business Critical Server-groep. Twee topmensen die wél over dergelijke ervaring beschikken, de huidige HP-opslag-directeur Nora Denzel en Compaqs opslag-baas Mark Lewis, zijn door het management gepasseerd voor deze functie. Denzel krijgt na de fusie de leiding over de software-afdeling en Lewis lijkt geheel van de aardbodem verdwenen. Zijn naam staat niet op de lijst van 150 topkaderbenoemingen die HP gisteren bekendmaakte.
 
Zowel Elias als Denzel zullen in hun nieuwe functie gaan rapporteren aan Peter Blackmore, die de 'executive vice-president' wordt van de Enterprise Systems-groep. Hij had tot nog toe de leiding over de dienstendivisie van Compaq.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-05T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.