Walter Hewlett boekt kleine victorie op HP

Walter Hewlett mag de rechtszaak die hij tegen Hewlett Packard heeft aangespannen voortzetten.

Dit heeft de rechtbank in Delaware beslist. De uitspraak betekent een kleine overwinning voor Walter Hewlett, die zich tot op de dag van vandaag verzet tegen het geplande samengaan van HP met Compaq.
 
Hewlett diende onlangs bij de economische rechtbank van Delaware een officiële klacht in tegen het verloop van de stemming over de HP/Compaq-fusie. Volgens hem heeft HP met ongeoorloofde middelen minstens één grote institutionele belegger - Deutsche Bank - over de streep getrokken. Hewlett wil daarom dat de rechter de volmachtstemmen ongeldig verklaart.
 
HP verklaarde eerder dat de klacht van Walter Hewlett alle grond mist. Hewlett Packard rekende er dan ook op dat zaak niet ontvankelijk zou worden verklaard. Maar de rechter verwees HP's verzoek tot het afbreken van de procedure naar de prullenbak, omdat er volgens hem voldoende feiten op tafel liggen die een rechtszaak rechtvaardigen. Het proces start op 23 april.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-09T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.