HP en Hewlett eens over vertrouwelijkheid

Walter Hewlett en HP hebben een vertrouwelijkheidsgarantie afgesproken voor werknemers die gevoelige informatie over de fusie inbrengen in de rechtszaak.

De twee partijen kwamen overeen dat de namen van de werknemers wel bekend worden gemaakt aan de betrokken advocaten, maar niet aan het management van Hewlett-Packard. Walter Hewlett, die voor de economische rechtbank van Delaware de rechtmatigheid van de HP/Compaq-fusie aanvecht, stelt dat verschillende werknemers hem wel informatie over de geplande intergratie van Compaq en Hp willen geven, maar dat zij vrezen voor hun baan als het management daar achter komt.
 
Volgens Hewlett zou die informatie aantonen dat de integratie niet de economische en financiële voordelen oplevert die door HP en Compaq steeds aan de aandeelhouders zijn voorgespiegeld. De advocaat van Walter Hewlett, Lawrence Ashby, maakte vrijdag bekend dat hij met HP's advocaat Peter Walsh de vertrouwelijkheidsgarantie heeft afgesproken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-15T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.