Crm-leverancier Chordiant koopt On Demand

Crm-leverancier Chordiant Software heeft voor 12 miljoen dollar On Demand overgenomen, een ontwikkelaar van relatiebeheersoftware.

On Demand levert relatiebeheersoftware, waarmee bedrijven de verkoop kunnen bevorderen en kosten kunnen verlagen door klantrelaties te optimaliseren. Chordiant was met name in het bedrijf geïnteresseerd vanwege deze expertise én de op J2EE (Java 2 Enterprise Edition) gebaseerde softwareomgeving van On Demand. Die bieden namelijk een toegevoegde waarde aan het op J2EE gebaseerde Chordiant 5 Enterprise Platform en de Chordiant 5 Marketing Manager voor toegang tot klantinformatie en lead-beheer.
 
Chordiant hecht kennelijk erg veel waarde aan J2EE. Zo is de crm-specialist één van de weinige softwareleveranciers die voldoen aan het nieuwe 'J2EE Application Verification Kit Beta Program' van Sun Microsystems. Dat betekent dat de J2EE-softwareapplicaties succesvol zijn getest wat betreft 'applicatieportabiliteit'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-26T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.