Hitachi komt met intelligente opslagsystemen

Hitachi Data Systems introduceert met de Lightning 9900 V Series de tweede generatie, intelligente opslagsystemen op basis van de Hi-Star switched-architectuur.

De systemen bieden ingebouwde virtualisatiemogelijkheden en nieuwe consolidatiemogelijkheden. Met de Lightning 9900 V Series wordt volgens Hitachi een intelligente consolidatie van data mogelijk, dankzij de schaalbaarheid tot maximaal 75 TB en een driemaal zo grote bandbreedte en tweemaal zo grote cache als de eerste-generatie Lightning 9900 Series.
 
De virtualisatielaag bestaat uit vijf onderdelen. Met 'virtual storage ports' kunnen verschillende heterogene serverplatformen op één poort worden aangesloten. 'Host storage domains' biedt verschillende virtuele lun-pools (logical unit number) voor specifieke hosts, die als aparte arrays in het systeem functioneren met eigen lun-0- en lun-beveiliging, 'quality of service', metingen, controle en beheer. De 'performance maximiser' monitort de prestaties en de voortgang bij migraties weg van hotspots naar minder gebruikte delen van arrays. 'Priority access' zorgt ervoor dat bedrijfskritische applicaties het hoogste serviceniveau krijgen. En ten slotte garandeert de 'San-tinel' geautoriseerde toegang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-10T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.