Great Plains mikt op kleine industrie

Microsofts erp-dochter Great Plains komt met een nieuwe versie die bedoeld is voor de kleinere en middelgrote constructiebedrijven. Tot nu toe onbekend terrein voor Great Plains.

Met Solomon IV Release 5.0 brengt de Microsoft-dochter drie nieuwe modules: 'voorrraad-aanvulling', 'order naar verkoop' en 'bijkomende kosten'. De eerste helpt het voorraadbeheer op een financieel aanvaardbaar peil te brengen en te houden. De tweede module zorgt ervoor dat in één stap een order wordt omgezet in verkoopafhandeling. 'Bijkomende kosten' is een manier om kosten die gepaard gaan met verkoop van producten, zoals transportkosten, importbetalingen en dergelijke, rechtstreeks op te nemen in een order.
 
Aanvullende verbeteringen zijn een loonverwerkingsmodule voor constructiebedrijven en geautomatiseerd projectbeheer. De nieuwste versie van Great Plains is beschikbaar in de Verenigde Staten. Europa volgt later. Great Plains heeft hier niet zoveel klanten. Onlangs kocht Microsoft erp-leverancier Navision om die lacune goed te maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-16T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.