Nauwe samenwerking EDS PLM met I2

EDS PLM Solutions gaat nauw samenwerken met I2 Technologies op het terrein van supplier relationship management (srm)-technologie.

In grote lijnen ondersteunt de software van EDS PLM, de product lifecycle management (plm) tak van servicegigant EDS, bedrijven en organisaties bij het gezamenlijk plannen, ontwerpen, fabriceren en distribueren van goederen. Met srm kunnen bedrijven daarnaast hun (toe)leveranciersstromen efficiënter laten verlopen.
 
I2 staat al langer te boek als een van de vooraanstaande srm-applicatie providers. Maar het legt daarnaast in zijn productportefeuille ook de nadruk op plm. Vandaar dat het als partner goed aanluit op de activiteiten van EDS PLM.
 
De samenwerking kan in eerste instantie gezien worden als een opsteker voor I2 Technologies dat na de internetboom in 2000, in 2001 nogal in de financiële versukkeling is geraakt. Maar ook EDS kan zijn marktpositie met de krachtenbundeling versterken. Weliswaar is EDS de grootste leverancier van plm-oplossingen, het kan met de srm-kennis van I2 zijn klanten een completer productenpakket aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-29T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.