Betaalde versie Sun Staroffice 6.0 slaat aan

Eén week na de introductie van Staroffice 6.0 meent Sun te mogen vaststellen dat gebruikers daadwerkelijk bereid zijn om te betalen voor het product.

Volgens Sun staat het product hoog in de verkooplijsten van diverse webwinkels als http://Amazon.com. Na de introductie van Staroffice 6.0 is het bedrijf gestopt met het aanbieden van de gratis downloads. Uit de huidige online-verkoopcijfers leidt Sun af dat het de juiste beslissing heeft genomen.
 
Tony Siress, directeur 'webtop- en applicationsoftware' van Sun: "Deze eerste verkoopresultaten bevestigen dat er onder consumenten behoefte bestaat aan een office-pakket als Staroffice 6.0, geschikt voor meerdere platformen."
 
Staroffice 5.2 - de voorloper van Staroffice 6.0 - kan overigens nog steeds gratis worden gedownload vanhttp://www.sun.com/staroffice/. En ook voor het open-source-alternatief Openoffice hoeft niet te worden betaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-03T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.