Sun en Cgey storten zich op scm-markt

Sun Microsystems en it-dienstverlener Cap Gemini Ernst & Young ontwikkelen samen een softwarepakket voor supply chain management (scm).

De software van deze alliantie wordt gebaseerd op de Suntone Architecture Methodology van Sun en de Adaptive Architecture-benadering, -methodologie en applicaties van Cgey. De twee samenwerkingspartners richten zich op de markten van 'sourcing' en 'e-procurement', logistiek en 'e-fulfillment' en op gezamenlijke business-to-business-toepassingen.
 
Cgey is voor Sun niet de enige systeemintegrator die wordt benaderd voor het bouwen van gezamenlijke architecturen, maar onderscheidt zich wel in die zin dat het uitermate actief is in de scm-markt. Onder de titel 'Networked Value Chain' biedt Cgey een bedrijfsintegratie-framework waarmee klanten een 'adaptive supply chain' kunnen implementeren die is gebaseerd op de juiste mensen, processen en partners. Cgey's partners in de scm-activiteiten zijn onder andere Manugistics Group, Oracle en Bios Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-03T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.