Scala breidt markt uit naar Midden Oosten

De leverancier van erp- en crm-oplossingen Scala Business Solutions gaat samenwerken met Hadeed Internet Technology Services (Hits).

Daarmee breidt Scala voor wat betreft zijn productenportefeuille zijn werkterrein uit naar het Midden Oosten. Hits gaat Scala's collaborative erp-software herverkopen en implementeren in Koeweit.
 
Hits gaat Scala-oplossingen en ondersteuning aanbieden aan zowel lokale afnemers als aan wereldwijd opererende klanten, die dochterondernemingen in de regio hebben. Het bedrijf gaat zich dan vooral bezighouden met het aanbieden van diensten voor consultancy, implementatie, project management, en ondersteuning voor deze bijkantoren.
 
"Deze samenwerking maakt een belangrijk deel uit van onze strategie om onze aanwezigheid in het Midden Oosten uit te breiden en we beschouwen daarbij Koeweit als een markt met een hoge potentie voor Erp-oplossingen", aldus Ziad Aqrabawi, Scala's regional managing director voor het Midden Oosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-04T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.