Vistorm wil security-activiteiten KPNQwest

Het Britse Vistorm, specialist in internetbeveiliging en applicatieservices, wil de managed security activiteiten van KPNQwest overnemen.

Vistorm schat de omzet van de beveiligingsactiviteiten van KPNQwest op circa één miljoen euro per jaar. De totale waarde van de contracten die door KPNQwest voor internetbeveiliging zijn afgesloten, bedraagt ongeveer drie miljoen euro.
 
Vistorm beheert in Europa een groot aantal zogeheten firewalls. Onlangs heeft het bedrijf de acquisitie voltooid van meer dan zestig managed security klanten van een, niet nader genoemde, internationale telecomprovider. KPNQwest heeft volgens de gegevens van Vistrom meer dan honderd firewalls van klanten in zijn beheer.
 
Vistorm werkt nauw samen met een groot aantal wereldwijd opererende it-bedrijven, waaronder Nokia, Compaq en Microsoft. Vanuit het hoofdkantoor in Groot-Brittannië worden beveiligingsservices en -oplossingen in meer dan vijftig landen aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-06-27T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.