Microsoft bijna klaar met RC1 .Net Server

De eerste 'release candidate' (RC1) van Windows .Net Server is bijna gereed. Producent Microsoft heeft alvast een previewprogramma opgezet voor klanten die RC1 willen uitproberen.

Op de voorpagina van Microsofts website staat dit previewprogramma (http://www.microsoft.com/windows.netserver/preview/default.asp) aangekondigd. Na inschrijving worden de aanmeldingen - in volgorde van aankomst bij Microsoft - verwerkt en volgt binnen twee werkweken een e-mail met instructies voor het verkrijgen van RC1.
 
Dit kan per post op cd of online als download. Voor die laatste optie is wel een aanmelding bij Microsofts online-identificatiedienst Passport. De software stopt na 360 dagen met functioneren, maar is mogelijk later op te waarderen naar RC2.
 
Het bedrijf houdt wat levering betreft nog een slag om de arm met de mededeling dat gebruikers-in-spé van RC1 tot wel drie werkweken geduld moeten oefenen voordat zij gaan informeren waar de bijna-klaar-versie blijft. Al met al lijkt Windows .Net Server nog wel binnen het geplande schema te vallen; lancering eind dit jaar en verkrijgbaarheid begin volgend jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-26T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.