SalesLogix brengt crm naar handhelds

Interessant voor verkopers en onderhoudsmensen is de mogelijkheid met hun handpalmcomputer directe verbinding te hebben met de crm-gegevens van hun bedrijf. Na Siebel komt SalesLogix met een oplossing.

Om de software te bouwen, is SalesLogix gaan samenwerken met Vaultus. Het product heet dan ook Vaultus Mobile Sales for SalesLogix. Inmiddels heeft UniFirst, fabrikant van beschermende kleding in Noord-Amerika, een pakket gekocht. Andrew Singer, executive vice president van Vaultus, zegt dat de ervaringen bij UniFirst de implementatietijd al hebben gehalveerd. Bij de zesde of zevende klant wil SalesLogix met zijn product de massamarkt op.
 
Siebel 7 Mobile Solutions biedt ook al handpalmcomputers, mobiele telefoons, semafoons en notebooks met interactieve toegang tot crm-data. Ook Salesforce.com en Peoplesoft zijn actief op deze markt.
 
Een probleem bij dergelijke toepassingen vormt de beperkte bandbreedte. Het mooiste zou zijn dat een handpalmcomputer draadloos op kilometers afstand van de server, via een Java-applicatie, toegang zou hebben tot de complete rijkdom van het crm-systeem. Maar het duurt nog wel een aantal jaren voordat het zo ver is. Op dit moment zijn de mobiele netwerken niet snel genoeg en moeten gebruikers dus kiezen welke onderdelen ze wel en welke niet willen gebruiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-07-30T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.