Oracle klaar voor J2EE 1.3-certificatie

De 9i Application Server van Oracle is klaar voor certificatie voor Java 2 Enterprise Edition 1.3. BEA was dat al in januari. IBM en Sun blijven achter.

De certificatie van 9iAS betekent dat Oracle de concurrentie met BEA weer op gelijk niveau kan voeren. Het nieuws van Oracle komt op het moment dat IBM de beloofde juni-deadline voor de aangepaste vesie Websphere 5.0 heeft uitgesteld. Onbekend is hoelang het uitstel gaat duren.
 
Leveranciers en klanten hechten waarde aan de J2EE 1.3-certificatie. "Deze certificatie is niet langer iets waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Je moet het gewoon hebben", zegt Eric Stahl. Hij is director of product marketing van Weblogic Server bij BEA.
 
Oracle zegt dat de volgende uitgave van het Java-ontwikkelgereedschap Jdeveloper de Unified Modelling Language (UML) for Enterprise Java Beans (EJB) 2.0 gaat ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-05T00:00:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.