Unisys en Microsoft samen in BI-oplossingen

Unisys probeert samen met Microsoft geïntegreerde oplossingen voor bedrijfsintelligentie te leveren. Hun BI-oplossing is bedoeld voor de volumemarkt.

Unisys gaat zijn ES7000 enterpriseservers aanpassen voor bedrijfsintelligente applicaties die door partners worden ontwikkeld. De Microsoft SQL-serverdatabase voor NT en het Olap-platform van Microsoft bieden in combinatie met de ES7000 een bedrijfsintelligente toepassing die in zijn totaliteit goedkoper uitpakt dan haar Unix-broertjes, zo beweren Unisys en Microsoft. Bovendien zou de applicatie makkelijker te beheren zijn.
 
Overigens gaat Unisys niet alleen met Microsoft in zee. Deze samenwerking is alleen bedoeld voor de onderkant van de markt. Wat meer boven in de boom benut Unisys zijn samenwerkingsverbanden met SAP, SAS Institute en Pro Clarity, dat met stip de BI-markt is betreden. De onderneming wil het van de klant laten afhangen welke combinatie gewenst is. Het gaat Unisys er alleen om zoveel mogelijk ES7000-serves te slijten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-26T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.