Mercator komt met JCA-certificatieprogramma

Mercator Software komt met een programma dat certificaten gaat afgeven voor de J2EE Connector Architecture (JCA). Bedrijven kunnen dan betere keuzen maken uit adapters om hun applicaties met elkaar te integreren.

Mercator is actief op het terrein van het integreren van bedrijfsbrede toepassingen (Enterprise Application Intergration). Om het certificatieprogramma handen en voeten te geven, is Mercator samenwerkingsverbanden aangegaan met iWay (een dochter van Information Builders) en Resources Adapers inc. (RAi). De iWay Enterprise Connector voor JCA geeft Javaontwikkelaars de mogelijkheid toepassingen te schrijven die functionaliteit en data in zich kunnen opnemen van meer dan 160 databronnen op veertig platformen. RAi biedt een aantal platformonafhankelijke JCA-connectoren die zijn ontworpen om gebruikers snel elke plug-and-play applicatie te kunnen laten koppelen aan om het even welke back-end databron.
 
Het programma is volgens Mercator bedoeld om ontwikkelaars inzicht te geven in de markt van adapters en connectoren die voldoen aan de JCA-normen. Tegelijk biedt Mercotor adapterfabrikanten de mogelijkheid hun producten te laten certificeren op grond van integratie met de Mercator JCA Gateway. Dit product is een maand geleden gelanceerd en biedt gebruikers de mogelijkheid een breed scala aan applicaties te integreren en de voordelen te benutten van JCA-willige adapters die door derden zijn gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-26T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.