PinkRoccade overweegt nieuwe Britse overname

PinkRoccade wil het komende jaar een nieuwe overname plegen in Groot-Brittannië. Daarmee wil de it-dienstverlener zijn services uitbreiden naar AS-400 en Intel uitbestedingservices.

"We willen onze omzet in het Verenigd Koninkrijk om dezelfde tijd dit jaar opgevoerd hebben naar 152 miljoen dollar", aldus Ken Wilson, directeur van de Britse tak van PinkRoccade tegenover it-persbureau Computerwire. "We kijken naar het uitbreiden van onze infrastructuur in het noorden van Groot-Brittiannië en willen dit bereiken via de overname van nog een datacentrum."
 
Op dit moment biedt PinkRoccade in het Verenigd Koninkrijk werk aan 1300 employees. Vorig jaar pleegde de dienstverlener twee overnames: desktopdienstverlener Computeraid voor 7,1 miljoen dollar en de leverancier van managed services ECSoft Group voor 13,7 miljoen dollar. Inmiddels heeft PinkRoccade in Engeland klanten als Woolworth en T-Mobile weten binnen te slepen.
 
Tot de mogelijke nieuwe overnamedoelen behoren Engelse uitbestedingspecialisten als Digica, Phoenix en Syan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-03T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.