Websphere van IBM heeft facelift gekregen

IBM heeft een aantal nieuwe toepassingen aangekondigd voor zijn Websphere Portal, dat de kern vormt van diens nieuwe 'Dynamic Workplaces'-initiatief. Integratie met Content Manager springt in het oog.

De uitbreidingen van Websphere Portal omvatten onder meer een aantal modelpagina's voor verscheidene, verticale sectoren, een framework om applicaties van derden te kunnen bekijken en integratie met IBM Content Manager.
 
De integratie van Content Manager maakt het voor niet-techneuten mogelijk om makkelijker informatie te vinden, scheppen, opslaan of publiceren op openbare of particuliere websites.
 
Er komt een portlet framework om informatie te bekijken die is opgeslagen in systemen van derden: bijvoorbeeld SAP, Siebel en Peoplesoft. IBM doet zich erop voorstaan dat dit het eerste stand alone framework is voor portals die niet een gespecialiseerde integratieknooppunt of bedrijfseigen connectoren nodig heeft om een verbinding te kunnen leggen met de software van derden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-09T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.