Powerquest koopt kernboedel van Cognet

Softwareproducent Powerquest koopt voor een onbekend bedrag kerntechnologie van Cognet, ontwikkelaar van opslagbeheersoftware. De koper krijgt hiermee Cognets 'intuïtieve beleidstaal' in handen.

Powerquest voegt die technologie voor opslagbeheer naar it-beleid (policies) nu toe aan zijn software voor het beheer enimagen van virtuele schijfvolumes V2i. Cognets software bevat verder een werkstroomelement dat Microsofts beheerdienst Active Directory ondersteunt.
 
"Beheer op basis van beleidslijnen, gecombineerd met onze V2i-technologie stelt klanten in staat de cyclus voor hun opslagbeheer in te stellen om er dan niet meer naar om te hoeven kijken", aldus Powerquest-president Paul Winn.
 
Dit betreft niet alleen beheer van huidige opslagsystemen, maar ook het vervangen van it-infrastructuurelementen zoals schijven, opslagapparaten en systemen. "Het hieruit voortkomende product helpt onze klanten om een nieuw besturingssysteem vlotter en efficiënter te implementeren, met minimaledowntime en lagere kosten."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-29T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.