Microsoft verfrist Business Software

Microsoft komt met nieuwe versies van de softwarepakketten die het eerder dit jaar in handen kreeg met de overname van Navision. Zowel de Axapta- als de Attain-productlijn zijn vernieuwd.

Axapta brengt in zijn versie 3.0 vooral nieuwigheden die bedrijven moeten toelaten online zaken te doen. De nieuwe versie beschikt onder meer over mogelijkheden om websites te bouwen waar zakenrelaties een catalogus kunnen raadplegen of beveiligde documenten kunnen uitwisselen.
 
De Attain-productlijn wordt hernoemd tot Navision en versie 3.6 wordt nu pas in de Verenigde Staten op de markt gebracht.
 
Microsoft trok eerder dit jaar anderhalf miljard dollar uit voor de overname van Navision. Dat bedrijf was op zich al een fusie van twee Deense erp-leveranciers, Damgaard en Navision. Met de nieuwe producten hoopt Microsoft een voet tussen de deur te krijgen bij grote ondernemingen. Daartoe had het eerder al Great Plains overgenomen, een erp-leverancier die zich vooral op de Amerikaanse markt richt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.